HAPPY BRITHDAY TO SYASYA
Semalam besday si syasya .. siapa Syasya? anak jaga aku lah .. dia ni aku jaga sejak baby lagi , sampai lah umur dia dah masuk 3 tahun semalam .. walau pun mama ni garang cam lion , alhamdulillah sampai sekarang masih lagi serasi. yang pakai baju superman tu abang dia , mamat pelat ni pun aku jaga sejak baby jugak.. now si abang dah tadika pun .. semalam mummy dia saja nak bawak jalan2 so kitorang pun g jusco bukit tinggi .. HAPPY BRITHDAY SYASYA .. tahun depan no more nyonyot puting ekkk..
cam poyo2 je kan .. ingat kami je yg nak bergambar dengan cik santa ni .. rupe2 nye berderet yang beratur..
Alahai tengok ni , mummy jangan jelous ekk.. ni nak cium kat pipi ke , hidung ke mulut ni syasya...??? dia ni memang manja , kalau kita tengah duduk tengok tv pun datang2 je cium pipi.. tengok tu tangan dia punya cengkam kat pipi mama .. tak puas agak nye kalau tak dapat tonyoh hidung ekk..
posing dulu sementara mummy tengah Q beli makanan tu..

3 comments:

umi_e said...

happy birthday to syasya

irdayu said...

thanks kak umi ..
nanti mummy dia baca lah ni..

Sall said...

Thanks kak Umi.. :). Doakan die besar jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat.. :).

And thanks untuk Kak Ayu gak... sentiasa bersabar melayan kerenah kami.. Syasya memang serashi bersama ngan akak.. hehehehehe..

Post a Comment