GIVE AWAY AYU (MASTERPIECE)
Yang ni paling buat aku teruja .. cuba tengok doily mely tu .. wah nampak mewah kan ..suka sangat yang ni .. kagum ..bukan senang nak buat , pada aku lah yang dah pro tu tak tahu lah ..
Kalau dah di kurnia kan bakat yang sebegini rupa .. apa lagi nak di kata .. bukan semua orang dapat menghasilkan kerja tangan yang cantik ..kemas dan halus buatan nye.. ayu tak ada apa 2 yang nak di komenkan kepada AYU ... sebab memang cantik, teruskan usaha dan minat yang telah ayu lakukan selama ini kerana minat akan mengatasi segala gala nya... wahh..cam pakar motivasi lak aku... Salam semua, apa khabar kali ini ayu pun nak join GIVE AWAY dari AYU MASTERPIECE. Lama dah minat hasil kerja si budak ayu ni ..dari dalam forum lagi .. namapun master kan .. tapi kita ni segan nak tegur2 ..maklum lah kita ni masih di tahap biasa2.. Seronok dapat join give away ni kerana besday kami di bulan yang sama.. anniversary pun di bulan yang sama.. maklum lah kalau dulu nak kawin mesti bulan 12 kan, cuti senggggkolah... Komen/pendapat/cadangan anda mengenai hasil keje ayu amat dialu-alukan(optional)
Add my link kat ur bloglist- Tinggalkan komen b'serta link blog masing2 kat sini-udah buk baru kelmarin... Be my follower pada mereka yg belum jadi follower -udah buk baru kelmarin... Create 1 simple entry mengenai giveaway ni & pilih 1 (atau lebih) hasil keje ayu yg u all suka tengok (in simple words nyatakan kenapa anda suka hasil keje ayu tu) kat blog masing2- Udah ibok nun di atas sana...
Terbuka kepada seme tak kira la decoupage member ke...food blogger ke etc...janji mesti ada blog!- Yey..yey..dapat join..
yang ni pun cantik jugakkkk.. camne ni ayu ? semua santik santik..santik ni ... bukan bodek tau, tapi memang betul .. tak boleh tahan daaa....
Yang ni memang kaler peberet aku hijau.. cantik, yang buat aku terpegun tu tang doily tu adohhh...
Cuba tengok hasil kerja AYU, mak oiiii.. cantik kan ..kemas je ... kalau aku dapat buat camni dah kembang-kembang hidong ni..
Tarikh tutup penyertaan pada 15 Disember 2009. Ayu's lil prince n princess yg akan menentukan dua org pemenangnya (melalui cabutan b'tuah) n seorg pemenang utk The Best Entry. Para pemenang akan diumumkan pada 16 Disember 2009 sekiranya keadaan m'izinkan n line tak buat hal.

3 comments:

Rosy Inspiration said...

Those are pretty things, thanks for sharing. Looks like you have a beautiful cottage.

Ayu said...

salam ayu...

thanks coz sudi join giveaway ayu.

irdayu said...

m'salam ayu ..
sama-sama..no problem ..saja suka2 tapi kalau ade rezeki dapat pun apa salahnya.

Post a Comment