~FOTO SHOOT MAJALAH MINGGUAN WANITA~
Assalamualaikum,

Hai semua apa khabar?Again sekian lama blog tidak di update saya muncul kembali.Masih adakah yang sudi melewati dan membaca nya ;)
Agak terkejut juga bila mendapat panggilan daripada seseorang yang ingin membuat foto shoot dirumah sarang burung saya ini.maklumla blog jarang ber update..Alhamdulillah  kediaman saya sekali lagi  diberi peluang menghiasi majalah mereka.Tiada niat untuk membangga diri sekadar berkongi minat yang sama dengan kawan kawan dan juga mereka yang di luar sana..Sebagai *surirumah sepenuh masa dan ,jiwa dan raga :)* Mengemas rumah menghias kediaman sudah menjadi rutin harian saya.
Saya dan wartawan mingguan wanita Netty *TQ dik :)
 Adik Fotografer
Sekian dulu buat kali ini ,insyaallah jika ada kelapangan kita berjumpa lagi.
Salam sayang dari saya  Irdayu Halim...
Assalamualaikum
 antara tempahan yang telah di siapkan





 Sampai kita berjumpa lagi 


Kembali kepada Blog

Assalammualaikum......
lama rasanya blog tidak ber update. sayang rasanya blog yang sudah sedia ada di tinggalkan begitu sahaja. untuk permulaan dan aktif kembali berblog tak banyak idea yang datang cukup lah sekadar berkongsi beberapa keping foto. jika ada kelapangan saya akan berkongsi  cerita lagi.


Gubahan bunga yang di gubah sendiri oleh saya * Gubah ke?* Hehe main sumpat je sebenarnya.
 Rumah Manis Rumah :)
 koleksi saya
 Ayu cozy cottage * cozy lah sangat pun kan :)*
Baiklah sampai disini dulu, memandang kan dah bertahun tidak up date blog saya kekurangan idea untuk menulis.semoga bertemu lagi bye2..:)
Salam sayang
~Irdayu Halim ~
  1. Antara tempahan yang telah di siapkan.











Assalamualaikum , apa khabar semua.?
Antara tempahan fauxcake yg telah disiapkan .



Sampai kita jumpa lagi.
 Tempahan faux cake dari kak fatimah


Faux Cake

 Assalamualaikum..
Apa khabar anda di luar sana . semoga sentiasa berada di dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya.
Class Faux cake yang telah di hadiri oleh kak Ana dari Pelabuhan Klang dan juga Datin Sheida dr Pekan Pahang.
Terima kasih saya ucapkan kerana sudi menghadiri class faux cake di ayu cozy cottage.





.

Hingga kita berjumpa lagi di lain waktu ...
wassalam.
assalamualaikum ....
aduhai lama nya tak update blog .format pun dah bertukar wajah. kesian cik bedah tercari2 terkial2.
baiklah antara tempahan yg telah di siapkan.


sampai jumpa lagi
Assalamualaikum..
antara tempahan yang sudah saya siapkan.
Fc for kak fatimah
Faux cake for Faridah wahab ..KL.
Fc for fieda rawang
Tempahan untuk kak fatima..