KEK LAGI......... Helo semua..adoiyai......... penat nya..kalau buat kek betul dah siap boleh makan..tapi buat kek tipu ni penat buat tapi dapat tenung je le masih lagi tahap percubaan yang ini masih tak kemas lagi.. aku ni kalau buat keje memang tak reti sabo..kalau boleh semua nak cepat siap.. kalau bersabo mybe lagi cantik kot. kot..kot..lah.. ape2 pun layan lah gambo dari budak baru belajar ni ya.. kek apa pun aku tak tahu nak kasi nama ..main belasah je..tengok cikgu aku punya cantikk..anak murid pun copy lah... aicing kat tengah kek tu terpurple sikit... Dari bahagian belakang... Tangan tak berapa pandai nak balance ....masih terketar2..lagi..icing masih kurang menarik..

12 comments:

Bonda_Naufal said...

geramnye nengok... bestje cam nak makan heheheh

ayu cottage said...

kih..kih..kih..dah tahu ..tapi saje buat DONO je
nak tengok ina kasi tahu ke tidak..
ape glamour no nama tu BONDA NAUFAL..nasib tak BONDA MITHALI..
cantik ek kek ni..emmm..boleh lah tu ina..

Salmi said...

Waahhh dah makin advance and cantik..teruskan..teruskan..

julia said...

cayalah yu....x leh imagine camno tekunnye hang hadap kek hang tu...dh manyak ke?..aku punye dh asing ke blum?..hikhikhik

ayu cottage said...

terima kasih kak salmi..tengah kemaruk ni kak..
tu yang rajin tu..


jue..semalam aku punya kek kena rambuk sama itu kakak lah..hari ni aku bikin lain lah..
hang punya nanti 2 pun takpekan..tengok ada yg bantat ke tak ,aku asingkan lah..hik..hik..

FAWA said...

ayu wat kek guna POP kan? aisingnya guna apa ya?
biasa dok guna POP niwat craft hiasan or mini arca ja...

ayu cottage said...

POP Untuk cup cake je wawa..
icing guna wall puty..faux cake semua guna wall puty..

Bonda_Naufal said...

saje nak glemerkan anak :) kalau ina wat bonda mithali tu kena duk umah cam ayu dulu hehehhe,.. bestkan duk umah macam2 leh buat...

kakyon said...

ayu..belum makan dah terasa kesweetannya..hemmm
chaiq ayaq lioq...heheh

ayu cottage said...

hihi..mekaceh kak rose..kat dalam gambo je cantik kat luar besa2 je..

rossana said...

yuu....tu almond flakes ke?..he..he...cantik la yu...ari tu k.amie ngan akak pakat nk wat sama2..tp smpi skrg tk jadi2 lg...ko je la wat ke akak....

ayu cottage said...

kak akma ..elok lah tu pakat2 ngan kak amie..mesti sonok kalau buat ngan kawan2 ni ..jangan nak buat kek jadi kueh bengkang sudah leee..hihii..jangan marah ya kak..gurau je..

Post a Comment