Teko gergasi. Hi..hi..hi.......haaaaaaa........amik kau...sikit punya beso teko ni... elehhhhh.....korang eksen ya..tunjuk koleksi teko korang yang cecantik tu, mentang -mentang aku takde ,ni aku punya koleksi teko yang terbaru..tapi tak simpan kat rumah coz tak muat..kena simpan kat satu tempat...adalah...mana boleh bagi tahu... ala..aku gurau je la...jangan la korang terasa hati..aku ni memang jenis yang suka bergurau..kalau tak leh gurau g dodok surau...ngeh..ngeh..ngeh... pada mereka yang ade halaman rumah yang luas aku rasa ok kot kalau korang ade koleksi teko cam gini...bukan ape untung gak..budak budak masuk duit syiling...kalau 10 orang budak...tu kalau 10 kalau 100 orang ..tak kaya kau...duit tu boleh korang guna buat tambah 2 koleksi pinggan mangkuk korang..tak gitu..joyah..peah..hihihi.. p/s seumur hidup tak pernah naik teko n cawan pusing ni...agak nya kalau aku naik mau pening lalat pening langau mabuk laut kot...

7 comments:

maswanie said...

hahah tu baru mabuk henglish namanyaaaa cik tipaahh ooii...ahhaha
ayu tanya akak pasal wording tu kan?
yg tu akak pakai die cut board sticker...haku nie jenis males nak lukih2 nih...n tak cantek pon..so tampal ajeekk senang...ade jual kat kedai craft lebih2 lg kat tpt buat scrap book...

maswanie said...

aiseehh...silap ayu lah pulaakk..huhuu sowi ekk interprem..huhuu

rossana said...

he..he...kelako baca posting wanie..silap ayu...
yuu...kalu mabuk tk pe lg..tp takut cawan tu pecah...kah..kah..itu kalu akak yg masuk la sbb body cam spongebob!

irdayu said...

tu la kak akma teringin la nak naik ,tapi turun kang pitam lak..
kak kasi la link blog akak takkan takde kot..

@n@ said...

ayu..kat mana ni..nak jugaklah nti diri kat sebelah teko tu tangkap gambar buat kenangan...heheheh

irdayu said...

kak lyn kata dia nak amik kan letak kat depan gate rumah dia.nanti kak ana bolehlah bergambo.

rossana said...

akak tk de blog la yang....keje ku keluarmasuk rumah org....diri sendiri tk de rumah.....

Post a Comment