Pink rose. salam kengkawan..N3 kali ni aku tunjuk koleksi set pinggan mangkuk rose pink Tapi ini bukan aku punya ok, yang ni my biras punya... cuba korang tengok yang kat dalam almari tu..sampai naik berabuk ,mahu 5 kati kot habuk tu... cam biasalah..mata aku ni berkenan je dengan koleksi dia..hihihi...

2 comments:

HazCottageCHaRm said...

Ayu..biras ayu tnggal maner..meh kiter gi rompak ha ha...chantik tu yu..kecek lah kat dier....

irdayu said...

hai kak hanim,rumah kosong je 2 hari ni..my beras..hihihi..biras..tinggal dekat je ngan rumah ayu..kalau nak g hari2 pun boleh..
rompak ek...
satu untuk akak,dua untuk ayu..

Post a Comment