~Fresh flower in the house ~
Helo everybody..eh eh cam omputih lak ..
aiseh .. tipa kali nak buat n3.me macam buntu je .. otak jem ,time ni lah ketat sendat mandat je rasa nya.
takde apa yang menarik pun cuma nak masuk kan pic faux cake yang me telah siapkan .
opppsss ya .. sebelum me terlupa .. kepada yang telah bersms dengan me yang bertanyakan di mana me dapat koleksi white2 ni .. ini jawapan me .. nak tahu ? nak tahu ? tepuk tangan dulu tak pun lompat katak doploh kali . allah me gurau je lah .. jangan lah cebek2 muka macam tu .. hihihi.
Koleksi me datang dari merata tempat . pantang nampak kedai pinggan mangkok me masuk tengok panjang lah leher me ni nak tinjau2 kot ada yang white2 kaler ni . me suka pergi ke KK home decor . ROMANTIKA haa.. tahu kan kat mana kedai tu .. selain dr itu SSF pun ada menjual koleksi white2 ni . Lagi satu .. jengg..jeng..jeng.. me bukan kedekutt ekk siapa yang cakap me kedekut takmau bagi tahu mana kedai me beli white2 ni, amboiii biasa dia tu bababbbbb karang.. jengg..jeng..jengg... me suka pergi CHOW KIT ROAD. ehhh.. bukan menjual ekk .. tapi membeli . paham? paham ..? tak paham takpe . hahahhahaha apa kau mengarut ni bedahhhh...
Di CHOW KIT tu ada satu kedai yang menjual pinggan mangkok .. macam2 ada . me beli disana lah .. itu dulu .. 3 or 4 tahun lepas .. sekarang me tak pasti lah ada ke tidak koleksi white2 ni .. pasal n3 yang uols tengok the white2 one tu, ada yang dah lama sebenarnya me beli , cuma baru2 ni je me tambah koleksi sikit2. tak sangka pula ada yang berminat. FLOWERELLA N puan-puan yang sms me .. harap dapat lah baca n3 me kali ini ya . Okey .. jom kita layan faux cake yang telah sempat me siapkan untuk customer . pink n blue menjadi pilihan kali ini .
okey kawan2 .. t.q kerana sudi singgah . singgah2 lah selalu meninjau koleksi me yang tak seberapa ni . dan sudi membaca merapu meraban n3 kat blog me ni . sampai jumpa lagi .. da..daaa.....
sayang selalu ~ irdayu~

2 comments:

flowerella said...

Irdayu.

Thank you for answering the question.. :)) I Love all your whites collection!!

Internet Marketing said...

nice PIC and nice blog

Post a Comment