MAKE OVER DAPUR Salam.. macam luas je ..bila dah di sapu bedak dekat kabinet dapur aku ni.. hijau..emmm..pink...emmmm..putih..emmmm lat talilat laili tamlom... putih..ok oraitt..putih lah dulu .. esok lusa kalau dah boring pink lah pulak..
, rasanya macam dah lama tak bertukang .. tunggu lah kalau rajin ada projek kecil-kecilan nak di buat... hocey jumpa lagi next time coz , maggie aku sudah kembang.. hua..hua..hua..

4 comments:

sue-sweetcottage said...

salam ayu..bole share idea tak? ayu guna cat apa utk putihkan perabot. sue ni org baru, tak pandai bab2 makeover nih. TQ

julia said...

lalingggggg....shannntekkkkknye....mak suker nyah....nnt mak myusul deh....ingat nk putih jugak arrr...

fitty's pinky rose cottage said...

hehehehe..nak sakat ayu.. 3 je ke gambar nya? hehehehe.. letak lah bnyk2.. suka tengok dapur ayu.. cantek.. hehehe

IRDAYU SHAH ALAM said...

m'salam sue..boleh..
ayu guna cat jotun .dia ada dua jenis satu yg mmng khas tok kayu ..satu lagi boleh untuk kayu dan besi.tanya je kat kedai hardware tu ..
satu lagi tip guna kan roll untuk mengecat jangan guna berus ok.


darlinggggggg..mak lagi suka nyahh.. berpeluh laki mak nyahhh, nak nyiapkan berapa pintu tu kalau kau nyahhh...
mesti perpeluh sakan si eric tu sampai kerintingggg bulu ketiak dia nyahhhhhh...
wakakakkka...


kak fitty..3 je le dulu..ate dapur nyee beso bebenoo..cantikkk ekkkk? alahaii kembang dah telinga ayu ni..hahhaha.t.q...

Post a Comment