SOFT FAUX CAKE

FAUX CAKE FOR SALE
Salam .. Cuti dua hari sibuk tol lah dengan kek mekek ni.. Nanti nak raya x mas pulak .. kek tok raya haji dah habis.. kihkihkih.. buat untuk aku sendiri sebenarnye , ade lebih la.. so sape yang berkenanan cam biasa lah ya ..no phone dan email ade kat atas tu.
Choclate n pink
Soft blue n pink
Hijau cream
Yang ni aku punya ye.. purple tu tak nampak ke... hihihi i like purple..
sampai jumpa lagi sayonara..

3 comments:

Sheila said...

Salam Ayu buat lah class sukani....

irdayu said...

m 'salam k sheila ..alahai kak ..belum taraf ayu nak buat class faux cake ni kak.

Anonymous said...

ayu, suker la tgok kek awakkk...

Post a Comment