TETAMU YANG BERKUNJUNG KE RUMAH. Emmmm...tahun ni seronok beraya selain dari jiran2 teman teman rapat kawan2 bloger juga turut datang ke rumah.. Tetamu dari Brunai yang ni kenal dalam tenet juga.. aku biasa panggil tt je.. tt biasa turun kl tapi tak pernah menghala ke shah alam .. seronok dapat berkenalan dengan tt ni ..comel je orang nye lembut gitu.. husband pun sporting habis. tt jangan serik datang rumah kakyu lagi ya.. nanti kakyu masakkan rendang daging pulak ok. cantikkk pulak background kat belakang tu.. korang mesti tahu kat mana tu kann...ngeh..ngeh..ngeh..
Dah bertahun-tahun aku duduk shah alam ..tak pernah sekali pun amik gambar kat masjid ni ..setakat lalu, masuk masjid ni biasa lah ,tapi kalau berhenti tepi jalan ambik gambo ... kih..kih..kih..ni first time ekk..
Yang ni kunjungan dari sebelah perak pula pertama kali juga bertemu dengan kak azlina dari blog (azlina terimalah aku seadanya) ya..ka..ya..kak..ayu terima akak seadanya juga.. alahai comel kecik je orang nye ade lah takat pinggang aku ni ha..wakakaka..gurau je ya kak.. kak lina ngan asben memang sporting habis ..kira tak segan lah dapat jumpa akak sekeluarga.. jangan serik ya kak datang rumah ayu lagi..
Tetamu dari Terengganu.. si cantik manis cik ina .. dah lama kenal didalam tenet tapi tak pernah bersua muka.. akhirnya sampai juga cik ina (bonda cottage) kat rumah aku.. best dapat jumpa ina ni ..kira satu kapal lah ..boleh layann.. terima kasih pada cik ina dan teman cik ina tu kerana sudi mendaki tangga rumah ayu. next time ,insyaalah kita ke terengganu lak ya..nanti ina teman cikyu tangkap penyu ekkk..

3 comments:

azlina said...

salam ayu trm kash ats layanan ayu kepada kami tempohari..beruntung ck abg ayu dapat isteri cantik,pandai masak dan mengemas rumah dan pembersih lagi..kalau ayu dtg rmh akk segan akk rumah berabuk..tak sempat nk maintain selalu byk sgt aktiviti..pembersihan sebln sekali je...

Bonda_Naufal said...

betul tu k.azlina, ina sokong sangat2 ape yg akak cakap tu, bersih , cantik, lawa , pandai masak... dan perfect la huhuuhuu... thanks banyak2 ye cikyu

irdayu said...

m'salam kak lina..cik ina..alahai puji lebih sangat tu..kak takde lah bersih mana pun tu masa ade orang datang ke kalau tak tonggang terbalik gak.. hihi insyaallah satu hari akan sampai ke rumah akak dan cik na ni.. tunggu ya..

Post a Comment