MORE FLOWER Bunga lagiiiiii.... Tak rimas ke banyak sangat bunga dalam rumah... ishhhhh...bior le .. bagi aku lagi banyak bunga lagi bagus... bunga memberi suntikan semangat tak kala hati ku di landa gundah gula ..bila memandang jambangan bunga yang indah semangat diri akan datang kembali... WAKAKAKA.... kan dah kelua ayuat DEWAN BAHASA DAN PUSTAKA.. Hasil dari lawatan sambil meniru di rumah kak lynn ku sayang.. tengok kaklynn gantung macam ni, cantik la pulak.. Bagi aku kak lynn kalau dia main campak2 jer ..main bubuh2 jer.. tetap nampak menarik.. kak lynn ayu tiru ekk...

2 comments:

My Life My Journey.. said...

Salam singgah Ayu,
Suka tengok hiasan rumah Ayu, memang ayu, ala2 English style.. Kat mana Ayu dapat teapot2 & segala yg berkaitan dgn english deco tu yer?

Saya banyak juga membeli brg2 mcm gitu - bells, vase2, teapot2 & mcm2 lagi yang sama waktu dgnnya, dah penuh 2 display cabinet tu, hajat hati balik Msia esok nak deco rmh walau tak reti sgt sebenarnya, tak berapa nak kreatif.. Ada idea/pandangan/nasihat?!

Fa - Luton, London

irdayu said...

salam ..my life my journey..
eh ayu nak panggil ape ya ni..
time kaseh sudi singgah blog ayu ni..

kat m'sia sekarang ni banyak dah kedai2 yang menjual deco ala2 english ni..
yang paling top romantika ..dan kk home deco mart. tapi ayu suka g satu kedai kat kompleks pkns shah alam.
nama kedai tu giftmine..

bila balik m'sia ?
kat sana mesti lagi cantik2 kan barang deco dorang..ayu ni suka tengok kat blog minah salleh..mesti bestkan dapat beli barang kat uk ..ayu kat m'sia ni dok berangan jer kalau tengok barang dalam blog dorang tu..

nak mintak idea..pandangan dari ayuuu....
alapakkkkk...ayu pun bukan pandai sangat..
tapi sure dah duduk kat negara orang tu lagi2
di bumi ingglish..mesti dah dapat tengok kan..
cara2 dorang menghias rumah..

Post a Comment