Perhatian untuk semua yang berada di sekitar lembah kelang..
asalamualaikum semua.....selamat berhujung minggu.
apa program anda untuk 2 hari ni..? cari baju raya anak ke..
persiapan untuk rumah dah ready ke belum... kalau belum ,mari lah beramai-ramai ..
berkunjung ke ..CARNIVAL MYBANK FT , pada hari ahad 9 ogos 2009 .bersaman 18 sya'ban.
Yang bertembat di bangi..
aku dan kawan2 yang lain akan berniaga barangan perhiasan rumah..
bukan lah niaga perabot ke hape...cuma decor-decor item yang kecil-kecil je..
tuan tuan blog yang akan turut serta ..ialah..
alam damai julia...yang ni kepala dia lah...
qamillia home decor shoppe
teratak melur
cozy little attic
love wyn's cottage
ayu cottage..
kalau tringin berjumpa dengan kami semua dan beramah mesra marilah beramai kesana..
wah perasan macam artis lah pulakkk..
jemput ya semua..

5 comments:

Ana ~ Life's better in Pink said...

ayu...kalau kak ana dekat mmg dah join..bukan join jual barang tau..tangkap glamer je...ehehhehe

Suesafia said...

Wow...beshnyee....leh kenal2 eh..

irdayu said...

hihi..tu lah kak ana kalau join boleh jadi fotografer..amik gambo kitorang ni..kak ana kan pandai bab2 ni..

irdayu said...

sue meh leh cuci mata kat sana ..kitorang ni sebenornye peringkat percubaan saja nak try2 niaga ni..

rossana said...

wow! behnya kawang2 sume dh jd buswmn...yu..tingin nk tgk ko ngan ju nega...yg lain2 tu mmg dh tahu....misti kecoh gerai korang....

Post a Comment