COKLAT ..COKLAT..COKLAT... Hai semua selamat menyambut HARI KEMERDEKAAN YANG KE 52 untuk anda.. Hari sabtu lepas aku sempat lah pergi ke kilang coklat di sec 15 shah alam..kilang ni kalau tak salah setiap tahun 3 or 4 kali akan buat sale..giler2..sikit punya giler...memang giler lah... sebab ape ..? sebab bagi orang yang suka coklat macam aku ni ..mak aiii..kalau boleh semua nak amik..semua nak angkot..murah2 tu beb... dek kerana bulan puasa ,aku takdelah amik banyak sangat ..tu gambo yang kat atas tu ..kecik je kan kotak dia... kalau tengok orang lain punya kotakkk... mak aiii..dorang ni nak makan ke nak mencekikk....hihihi.. elehhhhh..yang tukang cakap pun sama gak sebenor nyerrr..waka.ka..ka.. sampai kita jumpa lagi...tata... diantara coklat2 yang dijual di kilang coklat..sebenornye banyal lagi coklat2 yang best. aku segan lah nak amik gambor pasal orang terlalu ramai dah beresak-esak cam semut dapat gula lah.. anak aku sedang bearatur panjang untuk membayar.. dek kerana Q yang panjang tak larat nak pegang lama coklat tu ,dia letak kat tepi dulu ..sampai turn dia baru dia ang kat kotak berisi coklat tu..bijak..bijak..

2 comments:

Nor Hafinaliza said...

Assalamualaikum..kilang coklat apa ni,kat mana ye?Hubby keje Shah Alam pun tak tahu..macam mana nak tahu bila ada sale?
-Affeen-

irdayu said...

mualaikum salam ..
kat sec 16 ,kilang coklat network food berhadapan dengan kilang nestle..kilang ni punya produk like crispy ,tango..ade banyak lagi lah..

saya ade kawan yang berkerja berdekatan kilang tu..so bila ade sale dia akan bagi tahu lah..

Post a Comment