Selamat petang semua... jalan2 kat blog ida cottage nampak kak ida tunjuk cermin tingkap dia yg dah di make over... dulu aku pun nyaris2 nak makeup kan cermin tu..tapi macam sayang pulak.. setelah tengok kak ida puya cermin tingkap tu cun jugak.. ni aku nak kongsi cermin tingkap yg aku dah alih kan kedalam bilik jadikan cermin solek.. tambah ropol je..ropol ke langsir ekk..

8 comments:

azlina said...

salam ayu cantiknya kamar tidur mu tentu enak di buai mimpi...
ayu jemput ziarah ke blog akk yg lagi 1 yea...http://leyalina.blogspot.com

FAWA said...

ayu,kepala tingkap cermin tu...kain apa? sulam riben ka?

ayu said...

kak lina mana ade cantik biasa2 je..
ok kak nanti ayu link senggggkali blog akak tu ya..

wawa ,berul kain sulam..dulu cadar ..tapi dah lusuh ..so ayu amik kaki kain tu..buat langsir la konon..

HazCottageCHaRm said...

Ayu ...kak nyer pung memang order sedia putih he he...oklah yg ayunyer pung chantik gak ader langsir ropol syhantek ah....

CiterMenariK' said...

salam..
wah' cantik la cermin siap bertingkap.. ada ribbon lagi.. memang cantikk..

ayu said...

kak hanim..cantikkan kalau kaler putih..
tapi takpe lah kasi puas dulu ,nanti dah jemu baru cat putih..

citer menarik.cantik ek,terima kasih..tu pun copy idea orang

umi_e said...

memang kreatif lah ayu ni....

ayu said...

kak umi kadang tu kreatif ,kadang tu mengarut pun ade..main bedal je tu kak..

Post a Comment