acara paling best tukar2 gift..sambil tu sempat gak berposing adik manis bukan main posing lagi ,yang duduk kat kosi bakang tu siap tangan kat dagu..yang sorang melentik cam cik ziana zain gitu... alahai bukan main sibuk tuan rumah melayan tetamu..nah yu..jemput lah makan..yang aku pulak tengah kelebek apa ntah..ooiii sape yang amik gambar ni haa..kueh bengkang betul lah.. hangin je cik mas kita tu ...aikk...si ju ni layan si ayu je ke..aku ni dia tak hulur pun pinggan.. kah..kah..kah..cuba tengok gaya si mas mandang jue tu..sabo je lah cik bedah.. Tu..lah...dah tahu nak geder2 jangan bawak laki kang dah kena balik cepat... orang nak makan sibuk dia suruh posing dulu...hehehe...next time jangan bawak hang beg tau.. Haaa.....yang ni tuan rumah ngan tuan blog ni lah.. yang gagah perkasa cam badang tu haku lah tu.. benci2..kalau dah geder2 camni makanan mesti sedap2 ,tak makan rugi..pastu tau lak bising badan dah macam ahli sumo... cik wa ngan cik salmah jangan jeles ya...next time punya geder...kat mana ya cik sue antik kita? ngeh..ngeh..ngeh..

4 comments:

*Life's Better in Pink* said...

next geder2 jemputlah dtg rumah cih piah kat spore ni...alah naik je jet cepat smpi..

ayu said...

haaa... ci piah dok cingapo ek..insyaallah ada rezeki ayu sampai lah ..kak ana tunggu je satu ketika nanti

amelia_abubakar said...

Ayuuu.....huhuhu....siok laa...ada gader2....britahu ler...nama2 diaorg....x kenal sgt. Yg tahu...Ayu sorang je laa.... Ayu, Amy dok Putrajaya....

ayu said...

amy nanti dorang marah kalau kasi tahu..tapi dorang ni sume popular kat rumah sana..ooo..amy dok putra ya..ayu ingat s.alam..

Post a Comment