Swing teddy swing.. Salam semua..berapa lama tak update blog daa... punya lah lama projek ni tertangguh..nak buat tak buat..kalau nak buat kat mana pulak nak pacak tiang kih..kih..kih.. ok meh kita tengok si dompok yang kak hanim kasi kat aku..la ni dia dah dapat kawan sama umur..takde la main ngan teddy kecik tu lagi.. amik masa jugak nak buat projek ni maklum la kayu swing pun import dari jauh.. aku copy idea ni dari kak ana..masa tu aku ada nampak kak ana ade paste satu gambar teddy kat balkoni dia ..aku suka sangat...so aku pun minta tolong sifu ana tunjukkan cara-cara nak buat swing untuk si teddy ni.. tapi teddy ni takde baju la cam teddy kat lovely lace ni..tunggu lah..senang sok aku jahit kan reben ngan baju untuk dia..

3 comments:

rossana said...

ciut miutnye teddies tu main swing2...yu rack tecik kt dinding tu beli kt mana & bape?..(soalan standard)....

irdayu said...

hihi...kak akma rak kecik tu projek sekolah anak ayu ..cikgu suruh buat pastu dia bawak balik..ape lagi ayu taram je la kak ..kasi spray putih...kih..kih..kih..

rossana said...

cantik la yu...agaknya cikgu pin bole paham minat mak2 studets dia...he..he...anak2 akak biasa projek tissue box ngan tempat ltk pisau..dpt jer mak dia tempek tisu...

Post a Comment