Geder2 di rumah kak lyn... Semalam, sempena kedatangan sahabat alam maya yang jauh nun di sana..di seberang tambak johor..kami semua pakat nak berkumpul di rumah kak lyn.. sebenarnye aku baru je balik dari pangkor island, ingat tak dapat nak joint nasib la somi aku tak dapat sambung cuti.so dapat la aku berjumpa ngan dorang ni semua.. selain dari kak ana, kak amie yg juga di kenali sebagai esah 50 sen di rumah sinun..turut juga ikut serta. Bagaikan gegak gempita la rumah kak lyn dengan suara-kitorang ni yang bagai guruh petir...seronok bukan main..hanya kak ana je yang manten..lembut gitu...harap kak ana tak serik ye dapat berjumpa dengan kami geng 6 jahanam ni.. eh..bukan 6 jahanam la..ramai sebenor nye.tapi tak dapat ikut serta coz ada hal lain.. si sue antik balik kelantan..kak melur balik melaka..coco tak dapat di kesan,,hihihi...mas..g nyelam kot..mummyza ade hal lain..so macam tak cukup korum gak.. tapi takpe ,harap geder2 kat rumah aku sabtu ni korang semua dapat datang ek.. inilah dia persahabatan yang terjalin di alam maya ,akhirnye membawa kepada pertemuan face tu face..aku gembira dapat bertemu kalian semua.kehadiran kalian semua sedikit sebanyak membantu menceriakan hari-hari dan kehidupan yang aku lalui.kawan-kawan forum akhirnye menjadi sahabat yg agak rapat untuk aku berkongsi idea dekorasi..cerita suka dan juga cerita duka. Bak kata si DO,RE..MI...kalau tak kerana SI MUSIBAT selalu yang mengadu kepada TUAN TANAH KEDAUNG , yang selalu membuatkan kami ni semua mendapat RED CAD kat rumah sinun..mungkin juga aku tidak dapat mengenali kalian semua. apapun mengenali kalian diluar forum adalah jauh lebih baik dari ape yang aku sangkakan..harapan aku agar kalian juga turut gembira dapat mengenali aku..dengan seadanya.. Sesungguhnye aku adalah manusia yang kasar diluar tetapi lembut didalam,keras di jiwa tetapi lembut di hati. di harap persahabatan yang terjalin akan kekal sampai bila-bila.. LOVE U ALL...MUUUUAAAHHH..

5 comments:

kakyon said...

Salam ayu..kelakar pulak dgn dialog si DO RE MI tu..hehehe..
ini lah dia AYU..yg selalu mencuit2hati akak di sinun..hihihi..

Wah seronok ye ayu dapat geder2 kat rumah lynn..

HazCottageCHaRm said...

Ayu...akak tengok hutch kak lynn..nak fengsan...niwae thanks for sharing the get to gether ...seronok kan......dapt jumpa orang cincapor.......

irdayu said...

hai kak rose , tu macam statment nak lepas geram je ye kak..tapi ayu cakap apa yang ayu dan kawan kawan rasa..betul tak kak.hihihi..lantak la situ kak..

irdayu said...

kak hanim..ayu masuk je pintu sudah nampak itu hutch la...memang cantik kak..biji mata tak berkedip-kedip..dah 2,3 kali datang pun macam jakun lagi...

@n@ said...

luv u too ayu...semuga persahabatan kekal hingga akhir hayat...insya'allah.. kalau kita tak memilih dgn sape kita nak berkawan...mesti boleh kekal..betul tak yu..

Post a Comment