JANGAN TIDAK.. ni koleksi kuning,ni cakap terus terang ya ,aku tiru kak lyn.. kalau tak kerana dia yang rajin menepek gambo ,aku pun tak heran ngan enemal ni..ade je idea dari kak lyn ni... dan time kasih jugak buat ju yang tolong beli kan pinggan ni ..bukan ape kat shah alam ni puas dah aku round kedai cina ..tapi ayah beno nak dapat.. dan juga buat kaklyn ku cayammm,ade juga cik ning ni dari pemberian kak lyn.. next time kalau g rumah akak...kasi lah lagi ya..ngeh..ngeh..ngeh..

2 comments:

FAWA said...

ayu ...plak2 kat bawah rak ni wat @ beli?

irdayu said...

wawa..yang tu beli kat kabut lama dah tu..

Post a Comment