COTTAGE. sekarang minat nak kumpol yang cottage pulak.. ni pemberian dari kakak ipar ku . dia ade lagi satu set kaler biru.. cun tuuu.. nanti nak bodek dia.. kalau aku berjaya nanti aku tunjuk ngan korang ekk..

8 comments:

My Little Cottage said...

nanti akan bertambah lah collection ayu.. kena sabar menanti...hehehhe ~kak ana

Sall said...

Kak, dasat blog akak ni.. adeh, sal tak leh masuk list la kak, ni orang omputeh semua ni.. hahahahahaaa...

rossana said...

ehem2x....wah dh ade blog dh yu...tk habaq pun kt akak ek...baru jumpa td..nnt pah ni akak ronda....pekabor sekrg...nmpk gaya sembang kt sini la... :(
...k.akmal.

FAWA said...

ayuuuuuuuuuuuuuu............kooooooo saja je senyap2ja tak invite wawa visit pecah tanah blog ko....sampeiiii hati uuuuu

irdayu said...

Kak Ana - Akak pun bagi la seketul buat penambah koleksi ayu.. hehehhee.. gurau jek!!

HazCottageCHaRm said...

Yu Kalau mintak jgn seketul..mintak manyak manyak or..nanti kter share share eh...

irdayu said...

hai...nak share ya...boleh saje.. bila la agak2 nye tu..

MyLilCottage said...

tulah yu mintak lah berketoi2...hahahha....ok insyaallah kalau ada rezeki lebih..;)

Post a Comment