~ White and more white....:)
Hi, every body.. Amboi speaking london lg , class kau Jah...!! hehe, what ever...;) okey memandangkan mood tengah rajin nak menghapdet blog , just whant to share wif u ols antara barang2 yang menjadi kesayangan Patik. Small Vase pemberian seorang teman , merangkap hakak angkat Patik..:) she give this vase bcos she know patik tengah demam putih.
Yang ini pulak Patik selitkan , foto rumah patik di kala jerebu sedang melanda di luar sana , so cozy kan. patik suka suasana ala2 kelam gini.
Ok .. Just layan pic ni ya.....;)
~Curtain Dapur~ Selain dari mengumpul barang2 putih , Patik gemar juga mengumpul lace2, dan juga crochet, insyaallah nanti Patik akan share wif uols ya , koleksi crochet yang patik ada. tidak lah banyak mana pun. saja sungke..sungke...:-)
~White frame~ Patik suka collet frame.tapi patik tak suka nak letak foto patik dalam frame ni. patik lebih suka letak pic munge2 , sejuk mata patik memandang nya. lain orang lain ragam nya , ya tidak..:)
Hu..hu.... yang ini pula kisah sedih patik ketika bulan puasa yang lepas. akibat teruja nak mengemas almari mengelap habuk , dengan tidak sengaja nya patik telah mematahkan telinga AB patik ini , so sad ..so sad..!! apa boleh buat ;(
Ini foto lama , juga nak share kembali antara pic yang paling patik suka. eh eh eh , angkat bakul masuk sendiri sehhh....;-)
Hocey la..hocey la cukup sampai di sini dulu ya. thank you very much for stoping here. eceh..eceh... ;) bye everyone jumpa lagi.

No comments:

Post a Comment