~GIVE AWAY FROM ****IRA PINK VANTAGE****
Fuhhh..rasanya belum terlambat aku nak buat tugasan GA dari ira ni . yuuhuuuuu..ira..ira..nampak tak ayu ni..meh..meh masuk blog ayu baca story mory pasal GA ira ni.. 1) macam mana dpt tau blog Pink Vintage yg sungguh menawan ni (perasan sikit nooo, banyak pun takpe ada aku kisah ..muahahahha..) Pada suatu hari , ayu jalan2 dari blog ke blog ...lama dah tak ingat tarikh dan masa .. bila bukak blog ira ni ayu kata.. ayu kata emmmm.... jangan marah ekk ayu cakap dari dalam hati , no control2.. hekk elehhh..lukis FA camni pun nak tepek kat blog ..dah lah kaler ngan bunga tu cam yang hadooo je.. ish..ish..ish..tak patut kan ..macam aku pandai songott melukis ..setakat orang lidi tu terer arr... pandai gelak kan orang ..masa tu ayu tak baca pun n3 ira tu ..tapi ayu perasan ira kata ira sedang belajar melukis.. pastu lama dah ayu tak masuk blog ira coz ayu pun tak link blog ira masa tu ..ngeh..ngeh..ngeh.. sehingga lah suatu hari ayu terpandang n3 ira melukis FA mak oiii santikkknyeeee.. maka ayu pun merisik khabar lah .. nak order lah tu..kihkihkih.. 2) apa pendapat anda tentang blog Pink Vintage ni? pjg @ pendek doesn't matter k.
  • WOW..best gilerrr-memang best kadang tegelak bila ira ngomel macam2.
  • eleh..perasan je lebey.. menyampah.- perasan takpe sebab memang hasil tangan ira cun ooorrr tak nyampah pun sebab ira tak control macho ..muahahhaha..
  • fuyohhhh cun2 gilerrr.. hasil FA ira memang cun gilerr..tapi kalau nak cakap ira cun ke tidak .cik bedah kena bertentang 4 mata dulu ekk..wakakakkaka
  • blog ini sungguh la membuat hidup sy jadi tak tenteram dan sungguh jiwa kacau disebabkan meluat gila tengok dia lukis.. mcm bagussssssssss..nenek aku lukis lagi cunnnn~
  • memang pun membuat jiwa kacau sendad otak ,sakit mata ..sebab ..sebab.. FA yang ira hasil kan sungguh cantik , corak ,kaler bunga yang berbagai2 sampai mata naik rambang nak memilih . suka dengan cara ira.
kekerapan anda melawat blog Pink Vintage kang kalau cakap kang ira tak caya lak.. kata cik bedah nak bodek lebih lak.. setiap hari.. setiap kali ira buat n3 baru .. dan setiap kali ayu takde idea ,saja kuar masuk blog orang cari idea.. borehkan..borehkan.. d) andaikata anda yg menang..apa yg akan anda buat???
  • perrgggghhh...ira..ira..kalau ayu menangkan ..kan..kan.. ayu nak minta ira lukiskan ayu FA yang paling cantik yang pernah ira hasil kan ..
  • dan kalau boleh biar paling cantik di dunia ..muahaha.
  • sebab ..ayu tak pandai melukis .cian ayu.. dan lagi satu, ayu baru ada satu je koleksi FA ..tu pun yang order ngan ira lah .. ceh..ceh..ayat macam bodek gilerr ekk..
  • pastu sampai naik kembang hidong bila kawan2 datang rumah cakap ,
  • ayat nye berbunyi begini ya..ehh..cantik lah FA tu ..kau gantung kat almari gobok kau tu kena lah pulak ..walau pun almari tu dah nak hogah..roboh..
  • di sebab kan FA ira tu ..naik seri gobok cik bedah.. hekk elehh bodek takk ingat kan ..muahahha..suka hati aku leee..jangan mareee..kihkihkih..
ok cikgu ira, tugasan ayu dah selesai ..mintak maaf bebanyak jikalau ada yang terkasar bahasa terlanjur kata ..tapi itu pendapat ayu ikhlas tentang ira.. sebab ayu rasa ira ni pun cam satu kepala je ngan ayu ni .. yang baik jadikan teladan yang buruk jadikan sempadan ya.. cikgu nak kasi markah berapa ni cikgu ..gagal ke lulus ni .. ok byeee...

1 comment:

acik ala said...

semekom kak ayu...cantik blok kak ayu...

Post a Comment