CLASS FAUX CAKE Salam semua.. Alhamdulillah selesai satu lagi clas faux cake di ayu cozy cottage.. studen merpati dua sejoli .. Kak Ida..dari KRETIH TERENGGANU .. dan Kak Ana dari SUBANG PERDANA..
seronok dapat berkenalan dengan kakak berdua ni .. mereka berdua sebenarnye pakar dalam kek mekek dan kut biskut. so class pun berjalan agak lancar sahajeeeee..hihihi..
ini hasil tangan dari kak ida..fuhh cikgu bedah melopong youu..cantik
yang ni pula dari kak ana, cun kan ..kalah cikgu bedah.. tapi seronok ..ayu dapat belajar cara-cara dekorasi diatas kek betul . pendek kata lepas ni cikgu copy anak murid wakakaka..
tekunnnnnnn ..nyeeeeeeeee...
hocey sampai jumpa lagi ..to kak ida n kak ana ..gembira dapat bertemu akak berdua selalu dengar suara, calling2 je .. akhir nye bertemu kita..lebih kurang minta di halalkan ya. oh ya.. bagi mereka yang tinggal di Terengganu . boleh lah sms ayu jika ingin kan no telephone kak ida ni .. coz uols boleh lah order dengan dia selepas ini ...

1 comment:

syida said...

hi.salam .saya syida saya amat sangat minat dengan hasil tangan akak .saya minat tapi tak pandai nak buat.

Post a Comment

Post a Comment