BOSAN NYEE....
CHO MENG ARR... Bosan tahap ..tak tahu nak cakap .. haii..kalau anak dah beso2 ni semua nye g sengggkolah tinggal lah cik bedah dengan anak jaga . nak ajak berborak budak ni tak pandai bercakap lagi, kang macam ayam ngan itek lah pulak ..
meh..meh..nak tayang ni ..hari ni baik hati nak tayang umah kita .. nape cakap camtu ..aikk tak boleh ke? .. ate kalau dah letak dalam blog ni tayang le nama nye ..kan..kan.. jangan lah kome-kome ni yang mana ada blog ni kata kome ni tak suka menayang .. kalau perasan baik bebeno jangan buat blog kan ..kan ..kan ..
jom kawan -kawan layan gambo yang kabur lagi blur ni ..hahaha.. kalau minat kita kongsi bersama ..kalau tak minat kita diam-diam je sudah ..kan ..kan ..kan .. ok bebeh.. me callo batte..

6 comments:

fitty's pinky rose cottage said...

salam yu.. kita suka lah tengok display cabinet awak tu.. cantek.. very english! hehehe

Salmi said...

salaam ayu..senyum2 jer akak baca tulisan entri2 ayu nieh..rajin sungguh la menjahit langsir kecik tu..nampak sweet ajer lace2 gitu..

irdayu said...

m'salam kak fitty..oh ya ke?
mekaseh ,kalau akak berkenan cepat g kedai yg ayu biasa g tu .barang dia br sampai dr chaina .
yang ayu beli tu last ..ni baru masuk lagi sama macam ayu punya .

m'salam kak salmi ..
senyum ada makne tu ya..
rajin kak ,kalau ada mood ..
lama dah buat tu baru ni je ayu buat n3 dia ..

rossana said...

salam ayu...cunnya...tgk gambar atas ingat langsir pintu.....kedai cina mana tu? kt area mana?..(tanya macmla kita dok kl...)tp manala tahu kot2 sampai sana one fine day....

irdayu said...

m'salam kak akma..
akak nak tahu apa? kedai langsir ke kedai almari tu ..
emmm conpius jap cik bedah ni ..
kalau langsir ..kat nagoya je kak oii..
kalau almari tu kat giftmine le mana ke lagi kak oii...hihihihi..

rossana said...

he..he..tu la tk baca abiss td...bila baca komen fitty baru paham...yg akak maksudkan langsir....dh ada jwpn dah...sori la cik bedah dh conpius...

Post a Comment