Assalammualaikum.. Semua di jemput masuk, silakan..... MUKADIMAH..... Elok tak kaler ni ling...emmm...ok lah............... kalau letak bunga camni ok tak ling....emmm..boleh lah.......... semua ok semua elok ni..? alahai sebal lah kalau tanya orang laki ni.. Tapi bila dah dua,tiga orang datang ke rumah nak membeli kek.... sape tu ? nak beli kek ke ? mula lah dia tanya.... ya laaa...takkan datang rumah ni nak beli tayar kereta ngan rim beskal lakkk..adoiyaiii...... Cuba ayu tanya pendapat orang lain , minta lah pandangan ok ke tidak.. lulus tak ISO 9002..mana tahu orang lain boleh kasi idea..ha ..ah ekk , betul jugak. pandai gak somi aku ... TING TONG.......... Ayu cottage mengalu-galukan pendapat dari anda semua.. tak kira lah follower ataupun yang tak berapa nak follower... selen melen pun borehhhh....pendek kata , panjang tak kata.............. sesiapa sahaja boleh menyertai acara suka-suka ni. tinggalkan pesanan anda atau pun suntikan semangat yang membina, tak kira ape saja berkaitan faux cake ke, berkenaan blog ke..ape saja yang boleh merangsangkan minda... Buat penat je....alahai jangan lah camtu u ols... nanti cik bedah kasi lah hadiah....bukan lah besar mana pun hadiahnye tu.. tiket pernerbangan ulang alek ke sarajevo nak ? takmo.. ? haa..kalau takmo ..pakej bercutian 3 hari 3 malam kat hingland tower ..nak..nak.. hihihi.. pemenang akan mendapat 2 slice faux cake...kasi up sikit lah..dan sebiji cup cake. mungkin lebih..siapa tahu..! hanya seorang pemenang akan di pilih dengan undian secara rambang .. anda ada masa sehingga hari ahad untuk mengikuti acara ini..pada hari isnin pemenang insyaallah akan di umumkan.. Sebarang surat menyurat..posto , telegram tidak akan di layan.. hik..hik..hiks.....cam poyo2 je cik bedah ni kan.. tinggalkan komen anda dikotak ulasan di bawah n3 ini.. jangan tunggu lagi .......sudi sudikan lah................. IN YOUR MARK GET SET GOOOOOOOOOOOOOOO.........................................*

13 comments:

Liza said...

Salam ayu.. he he.. nak komen ape yer.. tak leh nak komen cos cantik sgt faux cake ayu sampai tak ter komen he he... sori ekk berbelit-belit ayat tu :) maklum lah cantik sgt sampai tak terkata..p/s blog ayu pun sweet sgt..)

Anonymous said...

salam ayu.nk jugok komen.pelbagaikan lg decoration kt ats cake tu pahtu colour dia pahtu munger2 letak roses cute2 gitu.ceh wah!!pandai pulok mokcik ni ngajor.ok tq

Honey said...

Salam Ayu yg semestinya ayu dan manis gitu..Honey pun nak ambik peluang bagi komen gak.Mana tau ada tuah dapat ler faux cake n cupcake yg ayu buat tu.Dah lama intai2,belum ada kesempatan nak memiliki...Cantik2 cake yg ayu bakar tu.Kalau honey suka kaler krim,peach and merah jambu samar gitu..Apa2 pun yg ayu pernah post kan tu semuanya cun belaka...!Teruskan usaha anda (macam biasa dengar jer ka..dulu2 kat dalam buku penilaian sekolah rendah hihi..!).Ok lah ayu,keep up the good work!Caya lah...(apa2 pun honey doakan dapat hadiah tu..).Bye!!

irdayu said...

la kak jija awat sampai terbelit kak...
lawak akak ni..terima kasih kerana sudi singgah blog ayu dah terima kasih juga pada komen akak tu..

cik anonymous
mualaikum salam takpe komen yang membina kadang tu kita cam syok sendiri je bila buat kek kan....bunga ok ,pahtu kaler ya..
kena try kaler2 lain ekk..betul lah cakap cik kena berani mencuba..
t.q ..sudi singgah blog ayu ..


m'salam cik madu..
ooo..honey selalu ngitai2 je..pasni kerap lah masuk sini ..
peace emmmm...kaler baru ek..
ok nanti boleh lah ayu try kaler ni..
t.q honey,kerana sudi memberi pandangan..insyaallah kalau ade rezeki honey dapat lah faux cake tu..
kita tunggu dah lihat ok..

~Yatt~ said...

salam kak yu yang pandang tak jemu (hehe..ayat bodek)..
saya suka sangat masuk blog kak yu..ala2 romantis gitu..lagi suka tengok hiasan rumah akak..siap ceq pi beli lagi majalah apartmen..sekali sekala jer ceq beli majalah apartmen walaupun ceq pun dok apartmen..sebab kak yu masuk majalah sanggup ceq pi cari merata mamak nak dapatkannya..hehe..
faux cake tu harap2 ceq yg menang sbb ceq takdak seketui pun..aminn..bukan apa..faux cake kak yu memang meletup..silap2 anak2 ceq ingat betui & terus ngap..
sekian saja komen dari ceq..hehehe..

rossana said...

salam yuu...wah ni kira2 giveaway la ni...akak nk join gak la...mana tahu ada rezeki....nk buat sendri sampai la ni tk kesampaian...
nk komen apa ya???....just "luv to see & touch yr lovely cakes physically...."....heh...heh..

azlina said...

salam ayu..
akk suka cup cakes ayu dah beli pun sweet sgt..blog ayu akk suka msk dgr lagu dan baca n3 dan last sekali suka msk rmh ayu dpt mkn sedap2 dan tgk hiasan yg cantik2..

maklang azie said...

salam tuan tanah godowong..ehehhe...nak gak kasi komen membina semangat ni....maklangkan entah baper kali le duk selak2 gambo umah ayu dlm magazine tu...terpegun, terpesona, terpukau, terpaku....dan entah baper 'ter' lagi tak tau le....bukan apa, nak kidnap idea dekorasi umah aje...tak salahkan...kalo salah, lama dah tak wat kije ni..heheh...

pstt..harap untung batu tenggelam, untung bagi komen timbui lak faux cake tu...sapa takmo cuba nasib..hehehe

SIREH JUNJUNG said...

salam ayu... bagusss...
mcm nie la untuk meramaikan kenalan... buat suka2 giveaway sambil kempen....ha ha ha
nenek suka kat faux cake ayu....

cantikkkkk gilerrr...
nak juga belajar mcmana...
nanti ajar kat nenek boleh?

anyway keep it up with ur gd work....

mudah2an nenek boleh dpt freeee ur faux cake untuk hiasan gua nenek nie...

salam dari gunung ledang...

Ana ~ Life's better in Pink said...

akak pun nak join gak boleh tak cik bedah..borehhhh lahhhh..eheheee...ayu kena try buat kaler2 mcm coco..jgn buat pink kek lagi sebab pink kek akak sorang je boleh buat.....hehehe....jgn ada org yg meluat baca ye..akak gurau je..;)..tataaa

irdayu said...

mualaikumsalam ayu jawab pada semua yang memberi salam..
fuhhh..berpeloh dahi ni..nak jawab balik..

to yatt ..t.q coz sudi meluangkan masa kat blog kakyu ni..
hang jangan nak dok puji dok bodek2 lebih2 no..
kek tu kalau ada rezeki hang insyaallah dapt la hang rasa no..

to kak akma sayang .. terima kasih kerana tak jemu datang ke blog ayu..
nanti kita tengok ya kak rezeki siapa yang dapat faux dari ayu yang tak seberapa ni..

to kak lina..yang comel lagi lote ni..
adoiyaii kak lina senak perut jap ..akak jangan puji lebih2 kak ..kang ayu dapat sms berbau perli kak..
suka lagu dalam blog ayu ya terima kasih..
ohh lupa lah terima kasih juga diatas buku yang akak berikan pada ayu hari tu..

to maklang..
langgggggg bila hang nak bayar sewa rumah tuan tanah kedaung ni ha....hik..hik..hiks..
berapa banyak terrr...daaaa...
terima kasih mak lang ..rumah maklang pun cantik juga..kalau nak tiru silakan ..polis tak tangkap pun.. ya betul untung sabut timbul yang tak untung ayu tengelam tak timbul2..eh apa aku cakap ni daaa..

to nenek yang menjungjung sireh..salam perkenalan dari ayu ..ala nenek bukan main vouge lagi,muda belia ..ingat dah bongkok 3..
terima kasih atas sokongan yang diberikan..
insyaallah cucu akan ke gua nenek ..nak belajar buat faux cake ekk nekkk...

alapakkkk...sifu tongga masuk lah..
ni yang buat cik bedah putus urat saraf, longgar tempurung lutot ni..
ooo..pink tak borehhh ya..tukar kaler lain ya..
oraitttttt...i will try..
mekasih ya kak ana yang sentiasa memberi sokongan buat ayu..love you so much la sis..
takmo ..takmo..meluat..meluat..

eija said...

salam kak ayu, faux cake akak memang mabeles tak leh lawan seantero dunia hikhikhik,agak2 puji melambung ni leh menang ker?heheheh.
Apapun eija suka singgah cni coz dapat jamu mata kat umah kak ayu yg samar2 ni.samalah ngan yatt eija p merata caaari majalah apartmen aritu.hehehe,

p/s nasib hadiah faux cake,kalu tido kat h/land tower tu...eeeiiiii tak kose lah

julia said...

hahahahahahah...aduyaiiiiii....sakit pewot aku gelak x berenti2...x bleh tahannnn...adeiii...yu..aku suka bangat dgn lagu blog hang ni....cam nak melompat menari...lalalala...tammm taratammm....ayohhh...

Post a Comment