aliff..lam..lam..ha... sape buka balang berdosa besar... waka..ka..ka..ka... kejam tak..kejam tak.. ala cik bedah gurau je... ingat masa kecik2 dulu kan ..selalu guna ayat ni. alif lam..lam..ha.. sape amik berdosa besar.... ni kalau anak mama bukak blog mama ni ..korang baca lah sendiri ya.. nak rasa boleh ..setakat sebiji dua tu ..jangan nak rasa tapi sampai satu balang lakk.. ALMOND LONDON.. Hello ape khabar ..puasa tidak ke tidak hari ni..? n3 aku hari ni lain sikit lah..mood nak raya ni kan..nak tak nak kena lah buat biskut raya.. antara biskut yang wajib ade kat rumah aku ni .. kalau nak beli cik kiah cik joyah ..dah berapa henggit tu.. lagi pulak kalau anak kita ni suka makan . macam cik bedah ni haaaa... sibuk buat biskut ,anak sibuk nak rasa.. rasa sikit ma..datang lagi sorang ..rasa sikit maa.. oiiii...nak rasa pun sampai 10 biji .. tu dia baru nak rasa ..belum nak hadap betul2 satu balang bankrup mama kalau beli ni.... nak taknak kena lah belajar buat ..bukan ape ..JIMATTTT...hihihi... bukan anak cik bedah jer..cik bedah rasa anak orang lain pun camtu jugak kan.. lepas ni ..kita sampung tat nenas pulak ekk.. minggu ni cik bedah punya n3 pasal masak lah gamak nye .. sampai kita jumpa lagi...

2 comments:

merpati66 said...

salam...wahhh almond londonnnnnnnnnn heran betol nama nie..very2 fofular kat london tak ada pun..ehehee

irdayu said...

kak ida...conpius jap bila akak guna nama merpati putih ni..

ha..ah kan kak ..almond londonnn..
pastu nak buat cup cake tipu pun ..nak kena g paris cari palster of paris tu..
ngada2 je kan..

Post a Comment