FAUX CAKE.. Sayangku teddy meddy , yang dompok.... sempena ulang tahun perkawinan kita yang ke 2 tahun ni.. I dah tempah kek aniberseri untuk U... I harap U suka okey... 'OOO..! Cik matt.. I tak sangka walaupun U hitam melengott... tapi hati U tetap sayang kan I... thaks you darlinggg.......ummmmmppwahhh..... I love U...I love U to honeyyy... hik..hik.hikss... hokey..hokey..ayu tukar lah back ground ni , mesti kawan2 sume cakap apeke bendalah..ko ni ayu... tak habis2 ..nak kelebek...macam tikus dapat labu..hik..hik..hiks... orait dah puas hati? lantok le situ kepala ngan badan tak same kaler.. header biru background cekelat.. kah..kah..kah.. ade gak kan orang pakai tudung kuning , baju pink....kan...kan... polis tak tangkap punnnnn..... baru je habis khatam buat kek untuk cik mesouch..harap cik mesouch suka ekk jangan kena demam kuning sudah lahh.. cik bedah takmo tanggung jawabbb.... yang kat bawah ni harap cik pink panter... sabo menunggu ya... cik bedah nak siapkan cup cake je lagii... mak aiii tonggang terbalik lah nak menyiapkan kek batu ni..orang sibuk buat biskut raya ..aku sibuk lak buat kek ni... ape pun kalau dah minat nak buat camne kan..kan..kan...hik..hik..hiks... cam gatal je bunyi nye yopppp...wa..ka..ka..ka..

3 comments:

fawa said...

dasat ko bedah....
dah jd usahawan kek batu ka?
alhamdulilah

isha said...

cntiknya kek...x sabar iza nk buat cam 2...skang nii tgh kumpul bahan2...x lma lg leh la iza wat...tima kasih la kak ayu....sudi jadi cikgu...hehe...selamat menyambut bulan ramadhan...

irdayu said...

sama-sama kasih isha..
cuba lah senang je tu...
nanti kalau dah buat tunjuk ekkk...
selamat berpuasa juga buat isya

Post a Comment