Salam dan selamat malam.... Cantik tak rak ni ? first time aku tengok rak ni kat dapur kak ana ,aku dah kenan..rasa2 cam sesuai je dodok kat dapur aku.so aku pun dengan malu2 miow..tanya la ngan kak ana,kat mana dia beli rak ni.. dan berapa fulusss...hihihi..tu soklan lazim la kan.. Tak sangka pulak kak ana nak kasi kat aku sebagai gift je.. alahai suka nye lah..cik bedah ni.. rak sudut beli ngan kak rose tu aku upgrade kan dia dodok kat ruang tamu...cian asyik dodok dapur je.. Itu kek cup ngan kek 2 ketui tu pun kak ana kasi..yang seketui kecik tu gift dari kak hanim..kak hanim kata untuk aku tak boleh beso2 ..aku ni banyak kolestrol..hihi.. ehhhhhh...pandai la kak ana! dah kasi kek kena la kasi sudu kan..nanti nak makan macam mana.. itu candle stand pun also from her...t.q again kak ana. haaaa... la ni aku kena la fikir2 kan untuk 6 bulan akan datang ..apalah yang nak aku kasi ngan olang..CINGGAPO ni.. Bak kata si KARAM SINGH VARIER.... Orang berbudi kita berbahasa,orang memberi kita merasa. jangan pulak orang berbudi...kita tak reti...reti...huawah..huawah..huawah.. Ahlan wahsahlan.... Benda 3 ketui ni pun aku nak tunjuk ngan korang, bukan ape saje nak share.. cantik tak ? yang dua kaler biru tu aku rempat ngan kakak bukit belacan,yang merah tu..ehem..ehem..gift la ape lagi..aku suka sangat ... Laa...ni ,aku dah naik pening nak pacak kat mana la benda2 ni..nak kena ketuk dinding lagi la jawab nya ni..adoiyaii..sarat barat la dapur aku tu kan..tapi selagi tak sarat ,bedah tak puas hati...tak gitu jogah..peah..eh...eh...angguk je cik joyah kita ni...hihihi..

1 comment:

FAWA said...

dasat ko bedah ooooiiii....best2 hadiah ko dari sbrang tu...

Post a Comment